- antipasta - LCHF-middagar hemma hos oss

Overkligt snabbt och gott bröd

Kategori: Övriga inlägg

Efter att ha sett det här receptet i två olika böcker var jag tvungen att testa. Det lät ju helt galet. Men det blev faktiskt riktigt gott. Likt ett riktigt bröd, som kan smula och inte smakar ägg :)



Och såhär gör man:

Blandar ihop 1 ägg och 1 dl mandelmjöl till en smet, lägger i en djup tallrik och micrar på högsta effekt i 2 min. Klart!

Blir en slags ånga inne i micron under tiden och då bör man inte avbryta processen i tron om att micron kommer sprängas (men om man gör det och sen tar mod till sig och kör vidare så blir det bra det också... råkar jag veta). Om man maler mandelmjölet själv går det åt typ en näve mandlar / en omgång i kvarnen. 

Hur bra som helst!

Kommentarer

  • Christina Zens säger:

    Kan man använda fiberhusk istället för mandelmjöl??

    2012-05-13 | 12:39:36

Kommentera inlägget här: